Spil på håndbold

Med over 110.000 medlemmer i Dansk Håndbold Forbund og massiv dækning i medierne med både reportager og kampe direkte, er det helt naturligt, at interessen omkring håndbold i Danmark er enorm. Det kan også mærkes, hvis du vil spille om penge på håndboldkampene. Her er der nemlig et kæmpe udvalg på grund af Danmarks status som ”håndboldland”.

Men hvordan spiller du egentlig på håndbold? SpilXperten.com bringer dig her en guide til, hvordan du kan spille på håndbold og få mest muligt ud af det.

Hvad kan man spille på?

Både Dame Håndbold Ligaen og Herre Håndbold Ligaen har masser af kampe på programmet hver uge, og alle danske spiludbydere tilbyder odds på disse. Her vil du som oftest kunne spille på vinderen af kampen (1X2) og antallet af mål i kampen (over/under). Nogle bookmakere vil gå skridtet længere og tilbyde spil på 1. halvleg, individuelle præstationer af spillerne (eksempelvis antal mål) og meget mere. Der er dog stor forskel på, hvad spiludbyderne til dig. Eksempelvis tilbyder ganske få spiludbydere også odds helt ned på herrernes 1. division, hvor de ellers har svært ved at orientere sig om skader, motivation m.m. Hvis en bookmaker tilbyder odds på 1. division, vil der som oftest kun være tale om spil på 1X2 og i bedste fald også antal mål.

Internationale slutrunder er proppet med væddemål

Til dagligt kan du spille på alle europæiske håndboldligaer for både mænd og kvinder hos bookmakerne. Når de internationale slutrunder, både EM og VM for kvinder og herrer, afvikles, stiger udvalget af spilmuligheder dog eksplosivt. Her kan du spille på op til 100 forskellige pr. kamp, ligesom du – hvis du har en gambler i dig – kan få lov til at spille for større beløb end på kampene fra de hjemlige ligaer. Blandt andet er Danske Spil partner med Dansk Håndbold Forbund, hvilket også betyder øget fokus på slutrunderne den vej igennem.

Kan alle spille på håndbold?

Som udgangspunkt kan alle, der er fyldt 18 år, spille på håndbold i Danmark. Spillemyndigheden i Danmark kræver nemlig, at spil på nettet om penge kun er tilgængeligt for myndige personer, hvilket verificeres både med CPR-nummer og NEMID. Er du fyldt 18, skulle der dog være fri adgang. Ydermere kan du stadig spille hos Danske Spil i kiosken, hvis du ikke er fyldt 18 år. Her er der dog en restriktion på 16 år, som det påligger forhandlerne at overholde.

Hvor er det bedst at spille på håndbold?

Som nævnt i indledningen er der stor forskel fra spiludbyder til spiludbyder, når det kommer til udvalget og mulighederne for at spille på håndbold. Vi har derfor udvalgt fem danske spiludbydere til dig, som er vurderet ud fra kriterierne ”udvalg af odds på håndbold” samt ”hvor gode er oddsene på håndbold”. Alle fem udvalgte spiludbydere har desuden dansk licens og er kontrolleret af Spillemyndigheden. Det er din garanti for sikkert spil.

Prioriteret liste med bookmakere til håndbold

Danske Spil (kan varmt anbefales)

Nordicbet

Bet365

Tipico

Unibet

Betfair (anbefaler vi)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Spil på håndbold, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.