Skridtbeskytter

skridtbeskytterNår man først nærmer sig teenage-årene, så begynder beskyttelse at være nødvendigt i mange sportsgrene. Sporten bliver hårdere og mere brutal. I takt med det bliver dét, er det derfor også nødvendigt at passe på kroppen. Til det formål er en skridtbeskytter et ideelt valg i mange sportsgrene som f.eks. håndbold og kampsport.

Har du set Niklas Landin under en landsholdskamp for Danmark? Jeg kan forsikre dig for, at han har en skridtbeskytter på. Som målmand på et håndboldhold skal man være klar til at tage alle slags bolde. – Også dem som placeres nogle trælse og smertefulde steder. Det er en del af kontaktsporten.

Også i kampsport som f.eks. kickboksning og MMA er skridtbeskyttere en del af gamet.

Top 3 skridtbeskyttere

For at gøre det hele mere overskueligt så har jeg valgt at give dig nogle gode tilbud på nogle særdeles gode skridtbeskyttere.

select skridtbeskytterSkridtbeskytter til håndbold

 

Denne skridtbeskytter fra Select er uden tvivl den bedste på markedet i skrivende stund. Så hvis du spiller håndbold og har brug for en skridtbeskytter, så kan jeg kun anbefale denne. Skridtbeskytteren tager man på som ved underbukser.

Hvis du aldrig har prøvet at have en skridtbeskytter på før, så vil jeg lige informere dig om, at du skal have underbukser indenunder skridtbeskytteren. Skridtbeskytteren har det nemlig med at gnave, og det undgår du ved at have underbukser indenunder.

Køb skridtbeskytter her!

 

Skridtbeskytter til kampsport

Her har vi fat i en Venum skridtbeskytter, der ligner meget det ovenstående produkt fra Select. Forskellen er, at denne skridtbeskytter er specielt designet til kampsport.

Uden en skridtbeskytter vil du med et uheldigt/unfair spark risikere at kampen er forbi. Sørg derfor altid for at have en skridtbeskytter på. Denne skridtbeskytter er meget populær og er uden tvivl pengene værd.

Køb skridtbeskytter her!

 

Skridtbeskytter til dame

Som jeg allerede har skrevet, er der forskel på, om man er mand eller kvinde. Jeg vil vise dig en god skridtbeskytter til damen. Der er tale om en virkelig god skridtbeskytter, som både kan bruges til kampsport og håndbold. Det er uden tvivl et af de bedste produkter på markedet i skrivende stund.

Køb skridtbeskytter her!

Hvad er en skridtbeskytter, hvordan bruges den og hvordan ser den ud?

 

En skridtbeskytter beskytter kort fortalt kønsorganet.

Skridtbeskyttere variere alt efter, hvilken sportsgren du dyrker. Der findes altså forskellige typer af skridtbeskyttere.

Der er f.eks. forskel på, om du er dame eller mand. Damer har en mere behagelig skridtbeskytter uden en decideret bule.

Mænd har en skridtbeskytter med bule, således at der også er plads til kønsorganet.

Derudover er der også forskel på, hvordan skridtbeskytterne ser ud. Der findes både skridtbeskyttere, som ligner underbukser på en prik. Disse bruges mest til kampsport. Til håndbold bruger man mest skridtbeskyttere, som også minder om underbukser. De er dog ikke en hel buks, men kun nogle dele som er sat sammen.

Det er også vigtigt at nævne, at skridtbeskyttere er ikke behagelige at have på, når man løber. Derfor vil man som håndboldspiller ikke have den på under opvarmning og lignende. Ofte vælger målmanden at tage skridtbeskytteren på lige inden, at han skal i aktion.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Skridtbeskytter, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.