Hælindlæg dæmper smerter i hæl og akillessene

Fødderne bliver selvfølgelig brugt rigtig meget, når vi bevæger os og dyrker motion. Det betyder også, at hælen kan blive overbelastet, hvilket kan give smerter hver gang, man bevæger sig.
Netop af den grund har man udviklet hælindlæg, som formindsker smerter i hælen.

For et par år siden havde jeg selv meget ondt i hælen, hver gang jeg spillede håndbold og fodbold. Jeg valgte at købe et par hælindlæg, og forskellen kan virkelig mærkes efter et stykke tid. I starten skal man lige vænne sig til indlægget, men efterhånden som man vænner sig til det, begynder smerterne at forsvinde.

For mig har hælindlæg været en virkelig god løsning for mig, og derfor vil jeg uden tvivl anbefale det til alle med både hælspore og smerter i hælen.

Gode hælindlæg

Jeg bruger selv hælindlæg fra SELECT. Jeg har været yderst tilfreds med deres Profcare hælcup. Den har passet til alle mine sko (både hverdagssko, fodboldstøvler og håndboldsko). Så hvis du “bare” har smerter i foden, anbefaler jeg SELECT Profcare Hælcup, som også ses nedenfor.

SELECT Profcare Hælcup


Select profcare hælcup

Dette er så SELECT´s mest solgte hælindlæg, som jeg varmt kan anbefale. Jeg har som skrevet allerede prøvet kræfter med produktet.

Til butikken

 

 

SELECT Profcare Hælkile

Select profcare hælkile

For personer som har ondt i både akillessene og hæl, skulle dette indlæg være et rigtig godt produkt. I og med at produktet ikke fylder lige så meget som en cup, kan det være lettere at putte i fx fodboldstøvler.

Til butikken

 

 

Nødvendigt ved hælspore problemer

Hvis man har hælspore problemer, er det rigtig vigtigt at have hælindlæg i alle de sko man bruger. Indlægget gør, at du ikke belaster din hæl så meget som normalt, da gummiet sikrer et blødt underlag.

Hælindlæg mod vabler

Jeg har ikke selv stået i sådan en situation. Men man kan faktisk få specielle hælindlæg mod vabler. Vi kender allesammen til problemet med nye sko. De skal gåes til, før de er behagelige at have på. Det problem kan du løse ved at købe hælindlæg mod vabler. Indlæg mod vabler ser anderledes ud end de traditionelle indlæg. For det første er indlægget større. Derudover skal man også klistre det fast til skoens hælkappe.

Disse indlæg er for det meste fremstillet i silikone. Producenterne skriver selvfølgelig, at de virker perfekt. Nu har jeg spurgt mine venner til råds. Mange af dem har nemlig haft problemer med vabler. Mine venner kan også anbefale hælindlæg mod vabler.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.4/6 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Hælindlæg dæmper smerter i hæl og akillessene, 3.4 out of 6 based on 5 ratings

Leave a Reply