Hælindlæg

Fødderne bliver selvfølgelig brugt rigtig meget, når vi bevæger os og dyrker motion. Det betyder også, at hælen kan blive overbelastet, hvilket kan give smerter hver gang, man bevæger sig.
Netop af den grund har man udviklet hælindlæg, som formindsker smerter i hælen.

For et par år siden havde jeg selv meget ondt i hælen, hver gang jeg spillede håndbold og fodbold. Jeg valgte at købe et par hælindlæg, og forskellen kan virkelig mærkes efter et stykke tid. I starten skal man lige vænne sig til indlægget, men efterhånden som man vænner sig til det, begynder smerterne at forsvinde.

For mig har hælindlæg været en virkelig god løsning for mig, og derfor vil jeg uden tvivl anbefale det til alle med både hælspore og smerter i hælen.

Top 3 hælindlæg

Jeg bruger selv hælindlæg fra SELECT. Jeg har været yderst tilfreds med deres Profcare hælcup. Den har passet til alle mine sko (både hverdagssko, fodboldstøvler og håndboldsko). Så hvis du “bare” har smerter i foden, anbefaler jeg SELECT Profcare Hælcup, som også ses nedenfor.

Allround vinder: Scholl hælindlæg

Scholl er et gammelt mærke og har altid været anerkendte for deres produkter. De producerer alt lige fra sokker til hælindlæg, men altid med fokus på komfort og smertelindrende effekter.

Dette hælindlæg yder 100% og slår alle andre konkurrenter. Det formår at reducere stød på scener og ledbånd virkelig godt.

Prisen er lav og samtidig er kvaliteten høj.

Køb hælindlægget her

Mabs hælindlæg

Mabs er også et mærke du kan stole på. Vi føler dog at deres hælindlæg i mindre grad formår at støtte scener og ledbånd, i forhold til produktet fra Scholl.

Men det er uden tvivl stadig et super produkt til prisen.

Køb hælindlægget her

SELECT Profcare Hælcup

Dette er så SELECT´s mest solgte hælindlæg, som jeg varmt kan anbefale. Jeg har som skrevet allerede prøvet kræfter med produktet.

SELECT Profcare Hælkile

For personer som har ondt i både akillessene og hæl, skulle dette indlæg være et rigtig godt produkt. I og med at produktet ikke fylder lige så meget som en cup, kan det være lettere at putte i fx fodboldstøvler.

Nødvendigt ved hælspore problemer

Hvis man har hælspore problemer, er det rigtig vigtigt at have hælindlæg i alle de sko man bruger. Indlægget gør, at du ikke belaster din hæl så meget som normalt, da gummiet sikrer et blødt underlag.

Hælindlæg mod vabler

Jeg har ikke selv stået i sådan en situation. Men man kan faktisk få specielle hælindlæg mod vabler. Vi kender allesammen til problemet med nye sko. De skal gåes til, før de er behagelige at have på. Det problem kan du løse ved at købe hælindlæg mod vabler. Indlæg mod vabler ser anderledes ud end de traditionelle indlæg. For det første er indlægget større. Derudover skal man også klistre det fast til skoens hælkappe.

Disse indlæg er for det meste fremstillet i silikone. Producenterne skriver selvfølgelig, at de virker perfekt. Nu har jeg spurgt mine venner til råds. Mange af dem har nemlig haft problemer med vabler. Mine venner kan også anbefale hælindlæg mod vabler.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/6 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Hælindlæg, 3.0 out of 6 based on 6 ratings

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.