Håndbold udstyr

Der er forskellige ting, som du behøver, når du går til en sport. En sportstaske er et must. Til gengæld er der også andet udstyr, som kun skal bruges til håndbold. På denne side tager vi fat på forskelligt håndboldudstyr. Noget af det er et must (sportstasken), mens andet ikke behøves, medmindre man gerne vil spille håndbold i fritiden.

Select Profcare Harpiks

select profcare harpiksFor dem der spiller U14 og opefter, er harpiks på håndbolden et must, og her er SELECT markedets førende i hele verden.

Når man spiller U14 eller højere, bruger man harpiks både til kampene, turneringerne men også til træningen og i fritiden. Men lad mig fortælle lidt mere om selve harpiksen som er fra det kendte danske mærke Select.

Profcare Harpiksen har en god klæbeeffekt, men dog let slipper hånden. Det vil altså sige, at Profcare harpiks er en rigtig god harpiks til nybegynderen, eller serie-spilleren, som blot spiller håndbold for at have det sjovt. Denne harpiks er foretrukket i langt de fleste serieklubber, og på langt de fleste ungdomshold.

Harpiks fra Select er selvfølgelig IHF-godkendt hvilket vil sige, at det er tilladt at bruge over hele verden.

Forskellige størrelser:
Der findes to forskellige størrelser af denne harpiks:

Klik her for at købe harpiks

Select Resin Harpiks

Select HarpiksResin harpiks til håndbold er en lidt mørkere harpiks end Profcare harpiksen, og har en langt større klæbeeffekt.

Denne harpiks bruges stort set kun på de højeste niveauer, dvs. divisionerne indenfor senior og de højeste rækker indenfor ungdomshåndbold.

Den større klæbeeffekt gør, at den er yderst velegnet til rigtig hårde håndbolde, som der næsten kun spilles med på topniveau. Udover den store klæbeeffekt klistrer den også langt hurtigere end Profcare, hvilket er yderst velegnet på topniveau, hvor alting går en tand hurtigere.

Denne harpiks er selvfølgelig også IHF-godkendt, og bruges i alle store internationale turneringer.

Forskellige størrelser:
Der findes to forskellige størrelser af denne harpiks:

Klik her for at købe harpiks

 

Select Flydende Harpiksrens

Select Flydende HarpiksrensHarpiks sætter sig fast til huden. Derfor er det meget svært at få af hænderne, også selvom man bruger sæbe til at få det af med.

Select har udviklet harpiksrens, som du smører dine hænder, håndbold eller tøj ind i (ligesom du gør med sæbe). Når hænderne er smurt ind i harpiksrens, er dine hænder frie for harpiks.

Denne harpiksrens er yderst effektiv til hænderne, men kan med fordel også bruges til klatter på tøj eller på en håndbold.

I toppen af bøtten er monteret en doseringstud, så det er let at påføre renset på hænder, håndbold eller pletter på håndboldtøj.

Klik her for at købe flydende harpiksrens

 

Select Harpiksvask

select-harpiks-vask-harpiksvaskHarpiksvask fra SELECT er et yderst effektivt vaskemiddel, som bruges til at fjerne harpikspletter fra tøj.

Harpiksvasken er udviklet således, at den kun fjerner harpiks, og ikke beskadiger tøjets farver, tryk eller form.

Udover at den kan bruges til tøj, er den også yderst effektiv til at fjerne harpiks fra håndbolde.

Den kommer med en sprøjte, så vaskemidlet let kan påføres harpikspletterne på tøjet.

Et must til enhver seriøs håndboldspiller, som går op i sit tøj og håndbolde.

Klik her for at købe harpiksvask

 

Udover harpiks og harpiksfjerner findes der selvfølgelig et hav af forskelligt håndbold udstyr på markedet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.4/6 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Håndbold udstyr, 5.4 out of 6 based on 8 ratings
  • March 2015
  • October 2014

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.