Håndbold beskyttelse

Hvis du spiller håndbold og vil forebygge skader, skal du have noget håndbold beskyttelse. Det kan du gøre ved at købe specielle bind, som støtter de forskellige, man vil beskytte. Specielt når man kommer op i de højere aldre, (U16 og opefter) er det en god ide at købe noget håndbold beskyttelse.

Der findes rigtig mange forskellige bind, som beskytter forskellige steder på kroppen. Samtidig med det findes der også rigtig mange producenter, som leverer bind – men i forskellig kvaliteter. Af den grund har vi lavet denne side, hvor vores eksperter har udvalgt det bedste, der findes på markedet i skrivende stund.

 

Select Kompressionsshorts

select-kompressionsshortsDe helt nye og revolutionerende kompressionsshorts fra Select med indbygget kinesiologisk effekt via. de grønne silikonemønstre på for- og baglår.

Pasformen er meget stram, men stoffet giver et 4-vejs stræk, så man ikke mærker det.

Den stramme pasform og det kinesiologiske mønster hjælper med at beholde normale spændinger i musklerne samt styrke svage muskler.

Derudover øger de blodgennemstrømningen og forhindrer skader i vævet.

Fantastiske kompressionsshorts, som måske er verdens bedste pt. De hjælper dig med at maksimere din ydeevne, samt forhindre sportsskader.

Klik her for at købe kompressionsshorts

 

Select Håndboldærme

select-kompressionsaerme-ha%cc%8andboldaermeDen måske største trend i håndboldverdenen lige i tiden, er det populære håndboldærme fra Select.

Ærmet har med et grønt silikonemønster en kinesiologisk effekt, som skaber en ekstra energi i armen, og letter restitutionen.

Det har en meget tæt form, men med et multistræk mærkes det ikke. Den tætte pasform giver en fantastisk komfort og bevægelsesfrihed.

Ærmet er udviklet af danske Select i meget tæt samarbejde med Tvedten, som også har været frontfigur for ærmet.

Et moderne og yderst funktionelt stykke håndboldudstyr, som giver dig de absolut bedste betingelser for en god kastearm.

Klik her for at købe håndboldærme

 

Select Håndbold Knæbind

select-knaebind-ha%cc%8andbold

Knæet er det måske mest udsatte område på kroppen i håndbold, da man ofte risikerer at lande ned på knæet.

Dette håndbold knæbind fra SELECT sikrer, at du opnår den optimale støddæmpning, hvis uheldet skulle være ude.

Udover stødabsorbering har knæbindet også en kompresserende effekt, som gør, at blodgennemstrømningen øges, hvilket øger restitutionen og energien.

Bindet er fremstillet i et yderst let materiale, som er strækbart i alle fire retninger, hvilket giver den optimal maksimale bevægelsesfrihed.

Få den absolut optimale beskyttelse af knæet med dette håndbold knæbind fra SELECT.

Klik her for at købe knæbind

 

Select Håndbold Albuebind

Albuen er et af de absolut mest udsatte led på kroppen i håndboldspillet, da man ofte risikerer at lande direkte på albuen, hvilket kan give store og skadelige stød i armen.

SELECTs 6650 albuebind til håndbold giver optimal beskyttelse af albueleddet med en blød pude, som effektivt absorberer stødet.

Knæbindet har også en indbygget kinesiologisk effekt med det grønne mønster på indersiden, som øger energien, forøger blodgennemstrømningen samt letter restitutionen.

Bindet er lavet i et materiale, som giver dig maksimal bevægelsesfrihed under kampen og træningen. Du bliver ikke hæmmet af at have bindet på, idet du skal skyde eller aflevere bolden.

Øverst har bindet et indbygget nonslip, så det bliver på sin position under hele træningen eller kampen.

Klik her for at købe albuebind

 

Select Tandbeskytter

Tandsættet er nogle af det mest dyrebare vi har, for de vokser ikke bare ud igen!

Under håndbold er tandsættet yderst udsat, og det gælder for både målmand og markspillere. De fleste målmænd har prøvet at få en bold lige i hovedet, mens de fleste markspillere har prøvet at få en albue lige i hovedet.

Det har ofte været debatteret, om tandbeskytter skal være en obligatorisk del af håndbold, og måske bare i børne- og ungdomshåndbold. Dette er dog aldrig blevet vedtaget, men derfor er det bestemt ikke forbudt at spille med en tandbeskytter!

Tandbeskytteren beskytter effektivt mod slag på tandsættet, og efter en kort tilvænningsperiode tænker man ikke over brugen af den.

Den kan justeret individuelt, så tandbeskytteren passer perfekt ind efter dit tandsæt.

Klik her for at købe tandbeskytter

 

Select Skridtbeskytter

 

Skridtet er en af de mest dyrebare ting hos mænd. Det er yderst udsat hos mandlige håndboldmålmænd, og derfor burde det være forbudt at være håndboldmålmand uden en skridtbeskytter!

Heldigvis bruger de fleste mandlige håndboldmålmænd skridtbeskyttere, mens det hos ungdomsspillere godt kunne være bedre.

En skridtbeskytter beskytter effektivt mod slag mod skridtet, ved at have et stort skjold foran skridtet, som er formet efter det.

Elastikker holder skridtbeskytteren på plads under selv voldsomme bevægelser.

Den kan fås i både junior og senior-størrelse.

Klik her for at købe skridtbeskytter

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Håndbold beskyttelse, 6.0 out of 6 based on 6 ratings
  • March 2015
  • October 2014

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.